Szállítási információk


Finomságaink és egyéb termékeink -a webshopunkban történt megrendelést és bankkártyával történt fizetést követően- az alábbi módokon juthatnak el hozzád.

1. Személyes átvétel

Mindíg egyeztetett időpontban történik. Felhívunk és megbeszélünk egy olyan időpontot, ami jó Neked.

A Sibella Vegán Ételműhelyben csütörtök és pénteki napokon van a személyes átvételre lehetőség.

Cím: 1134 Budapest, Párkány u. 13.

Személyes átvétel esetén tekintettel a Covid-19 vírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt, az alábbi óvintézkedéseket vezetjük be:

  • A Sibella műhelybe a Vásárlók belépése nem engedélyezett.
  • Kérünk mindenkit, hogy maszkban érkezzen a Műhelyhez, esetleges sorbanállás esetén a 1,5 m távolságot kérjük legyetek kedvesek betartani.
  • 65 év felettiek esetében ha megoldható, küldjenek maguk helyett fiatal segítőt vagy ha ez nem lehetséges, írják be a termék megrendelésekor a megjegyzésbe, hogy 65 év feletti, mert  védelmük érdekében, velük külön átvételi időpontot egyeztetünk.
  • A Műhely ajtaján kopogással vagy a +36-30-477-8825 telefonszámon jelezzétek, hogy megérkeztetek a megrendelt finomságokért.
  • Termékeink előre egyenként becsomagolt formában, papírszatyrokban kerülnek átadásra a Műhely előtt. A szemünkön látni fogjátok, hogy mosolygunk a maszk alatt, mert örülünk, hogy készíthettünk Nektek egészséges finomságokat :)
  • A Műhelynél csak a webshopban megrendelt termék átvételére van lehetőség. További értékesítés a Műhelyben nincs.

2. Kiszállítás

Jelenleg kizárólag Budapesten szállítunk ki!

Szállítási díj: 990,- Ft Budapest teljes területére. 10.000,- Ft megrendelés felett díjmentes.

  • Minden kedd 20 óráig leadott rendeléseket, amennyiben  házhoz vagy munkahelyi címre, stb. történő kiszállítással kérted, ugyanezen héten csütörtökön-pénteken szállítjuk ki. (Egyelőre így tervezzük a kiszállítást de az igényeitekhez alkalmazkodva, ez változhat). Előtte telefonon hívunk és egyeztetjük a kiszállítás körülbelüli időpontját.
  • Kérünk, hogy gondoskodj arról, hogy legyen valaki, aki át tudja venni a megrendelt finomságokat, mivel hűtést igényelnek.
  • Kérlek segítsd azzal munkánkat, hogy ha Neked közbe jön valami, akkor  legkésőbb csütörtök 12 óráig jelezd telefonon +36304778825 számon hogy ne menjünk ki a címre. Ebben az esetben következő hétre átteheted a rendelésedet (természetesen a következő hétre frissen készítjük el a finomságokat).
  • A kiszállítást maszkban végezzük.

Fontos:

A környezettudatosságot szem előtt tartva, eddig a növényi italos üvegeket vissza lehetett hozni, mert egyik Partnerünknek továbbítottuk és újrahasznosította az üvegeket.

Ez a lehetőség átmenetileg szünetel.