Szállítási információk


Finomságaink és egyéb termékeink -a webshopunkban történt megrendelést és bankkártyával történt fizetést követően- az alábbi módokon juthatnak el hozzád.

1. Személyes átvétel

A Sibella Vegán Ételműhelyben minden szerdán 9:00 - 13:00 óra között és minden csütörtökön 16:00 - 19:00 óra között tudsz érte jönni az általad előrendelt finomságokért.

Cím: 1134 Budapest, Párkány u. 13.

Személyes átvétel esetén tekintettel a Covid-19 vírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt, az alábbi óvintézkedéseket vezetjük be:

 • A Sibella műhelybe a Vásárlók belépése nem engedélyezett.
 • Kérünk mindenkit, hogy maszkban érkezzen a Műhelyhez, valamint ha egyszerre többen érkeznétek, akkor a 1,5 méter távolságot legyetek kedvesek betartani.
 • 65 év felettiek esetében ha megoldható, küldjenek maguk helyett fiatal segítőt vagy ha ez nem lehetséges, írják be a termék megrendelésekor a megjegyzésbe, hogy 65 év feletti, mert  védelmük érdekében, velük külön átvételi időpontot egyeztetünk.
 • A Műhely ajtaján kopogással vagy a +36-30-477-8825 telefonszámon jelezzétek, hogy megérkeztetek a megrendelt finomságokért.
 • Termékeink előre egyenként becsomagolt formában, papírszatyrokban kerülnek átadásra a Műhely előtt. A szemünkön látni fogjátok, hogy mosolygunk a maszk alatt, mert örülünk, hogy készíthettünk Nektek egészséges finomságokat :)
 • A Műhelynél csak a webshopban megrendelt termék átvételére van lehetőség. További értékesítés a Műhelyben nincs.

2. Kiszállítás

Jelenleg kizárólag Budapesten szállítunk ki!

Szállítási díj: 2020. június 10-ig a kiszállítás Budapest teljes területére díjmentes!

 • Minden vasárnap 20 óráig leadott rendeléseket, amennyiben  házhoz vagy munkahelyi címre, stb. történő kiszállítással kérted, a következő hét szerdán 8:00-17:00 óra között szállítjuk ki. (Egyelőre így indulunk de az igényeitekhez alkalmazkodva, ez változhat).
 • Kérünk, hogy gondoskodj arról, hogy legyen valaki, aki át tudja venni a megrendelt finomságokat, mivel hűtést igényelnek.
 • Ha a szerdai napon nem tudjuk részedre átadni a finomságokat, akkor másnap csütörtökön 16:00-19:00 óra között érte tudsz jönni a Sibella Műhelyhez.
 • Kérlek segítsd azzal munkánkat, hogy ha a szerdai kiszállítást kérted de közbe jön Neked valami és a szerda mégsem jó, akkor  legkésőbb kedd 17 óráig jelezz emailben: hello@sibella.hu, vagy telefonon +36304778825 számon hogy ne menjünk ki szerdán a címre. Ebben az esetben csütörtökön gyere el a Műhelyhez a finomságaidért.
 • A kiszállítást maszkban és kesztyűben végezzük.

Fontos:

A környezettudatosságot szem előtt tartva, eddig a növényi italos üvegeket vissza lehetett hozni, mert egyik Partnerünknek továbbítottuk és újrahasznosította az üvegeket.

Ez a lehetőség átmenetileg szünetel.