Rólunk


True & Honest, azaz Eredeti és Őszinte.
Eredeti, saját fejlesztésű receptekből, szeretettel készített finomságok; átlátható, őszinte működés és kommunikáció. Ezek jellemzik a Sibellát.

A Sibella Vegán Ételműhely Budapesten alapított, 100 %-ban vegán, kézműves műhely. Működését 2018-ban kezdte meg. Előtte több éven át tartó receptfejlesztési munkálatok folytak, hogy a legfinomabb, tápláló növényi finomságokat tudjuk kínálni. Jelenleg növényi italokat (tejhelyettesítő italok), pástétomokat, pohárdesszerteket, energiagolyókat készítünk.

Termékeinket a legfrissebb és lehetőséghez képest magyar, kistermelők által termesztett alapanyagokból készítjük. Nagyon fontos számunkra a környezettudatos működés. Termékeink csomagolását a letisztultság, a harmónia és a környezettudatosság jellemzi. Első perctől kezdve finomságaink átgondoltan környezettudatos csomagolást kaptak. A növényi italok üvegpalackokban vannak. Az üvegeket vissza lehet hozni hozzánk, újrahasznosítjuk partnereinkkel együttműködve. Termékeink csomagolásához a Vegware komposztálható dobozait használjuk. A Vegware a növényi alapú komposztálható élelmezési szolgáltatások csomagolásának globális szakértője.

A Sibella story

A Sibella története egészen 2014- re nyúlik vissza. Megismerve a vegán életmód életem minden területére kiterjedő pozitív hatásait, hívtam életre a Sibellát.

Ki álmodta meg és hozta létre a Sibella Vegán Ételműhelyt?

Sütő Izabella, azaz én, aki ezt a story-t írja. Mélyen hiszek abban, hogy a tudatos étkezésnek nagy jeletősége van az egészségi állapotunkat, életminőségünket, környezetünkre gyakorolt hatásait illetően. Szerintem példamutatással inspirálható mindenki (előbb-utóbb:). A Sibella finomságainkkal az egészségesebb és ezáltal egy teljesebb életre szeretnélek ösztönözni.

Miért hívtam életre?

Mert tapasztalom, hogy az egészégtudatos táplálkozás összekapcsolható az étkezés örömteli érzésével és a környezettudatos gondolkodásmóddal. Bízom abban, hogy a Sibella finomságok által Te is érezni fogod, hogy a finom ételekhez nincs szükség az állatok kihasználására.

Saját fejlesztésű receptekből, több éves kísérletezés eredményeként, eredeti és finom ízkombinációkat alkottam meg. Megkeresve a prémium minőségű, többnyire magyar alapanyagokat. Nagy gondossággal készítjük finomságainkat és méltán vagyunk büszkék adalékanyag-, és cukormentes növényi tejeinkre (kesudió, pörkölt törökmogyorótej). Ezek az első magyar növényi tejek, amelyek ilyen formában és minőségben forgalomba kerülnek kishazánkban.

Hogyan tudsz rendelni?

  • Keresd fel a webshopunkat: Sibella Vegán Ételműhely
  • Válaszd ki kedvenc Sibella finomságodat. Ne felejtsd el megnézni, hogy mit ajánlunk hozzá
  • Tedd bele a személyes kosaradba, majd válaszd ki a fizetési módot
  • A megrendelt finomságokért következő hét szerdán 9h-13h és csütörtökön 16h-19h között veheted át a Sibella műhelyben (1138 Budapest, Párkány u. 13.) Vagy igénybe veheted házhoz szállításunkat, melyről itt olvashatsz bővebben.