Információk


A Sibella finomságokat mindíg frissen készítjük, nem tartalmaznak tartósítószert, adalékokat, ezért kérlek gondosan olvasd át a rendeléssel kapcsoltos információkat.

Hogyan tudsz rendelni?

 • Keresd fel a webshopunkat.
 • Folyamatosan tudsz rendelni DE a KEDD 20 óráig leadott rendeléseket:

  - Át tudod átvenni ugyanezen a héten pénteken 10h-13:30h-ig a Sibella Ételműhelyben (1138 Budapest, Párkány u. 13.) de előtte telefonon keresünk időpontegyeztetés céljából.

  - Amennyiben a házhoz (munkahelyre) való szállítást választottad, a kiszállítás a megrendelés hetének pénteki napján történik. Kiszállítást egyelőre Budapesten végezzük! Budapesten kívül kiszállítás nincs.

  Amennyiben a Vásárló nem tudja biztosítani a termék átvételét a kiszállítás napján és azt a rendelés hetén csütörtük 12 óráig írásban (hello@sibella.hu) vagy telefonon (+36304778825) nem jelzi, akkor a Kiszállítás teljesítettnek minősül a Szolgáltató részéről, tekintettel arra, hogy a termék frissen  készül és hűtést igényel.

  Amennyiben a Vásárló a rendelésének hetén nem tud érte jönni a termékért vagy kiszállítás esetén nem tud Átvevő személyt biztosítani, akkor rendelését átteheti még a következő hétre (természetesen a következő hétre frissen készítjük el a finomságokati.

  Kiszállítás költsége: 10.000,- Ft megrendelés felett díjmentes, alatta 990,- Ft.
 • Válaszd ki kedvenc Sibella finomságodat. Ne felejtsd el megnézni, hogy mit ajánlunk  még hozzá.
 • Tedd bele a személyes kosaradba. Itt még lehetőséged van a vásárlás továbbfolytatására. Ha mindent amit szeretnél, beletetted a kosaradba,

  1. nyomd meg a “Rendelés véglegesítése” gombot,

  2. majd töltsd ki a személyes-, számlázási-, szállítási adataidat,

  3. válaszd ki az “Átvételi lehetőségek” közül, amelyiket szeretnéd (személyes átvétel a Sibella műhelyben: 1138 Bp. Párkány u. 13. vagy házhozszállítás)

  4. majd nyomd meg a “Tovább a fizetéshez” gombot (fizetés csak bankkártyával lehetséges).
 • Ezután a rendszer átirányít az OTP SimplePay biztonságos fizetési oldalra, ahol a fizetést teljesítheted.
 • Sikeres fizetést követően, visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a rendelésről, valamint egy online számlát a bankkártyás fizetésedről és semmi mást nem kell tenned, hiszen hamarosan már falatozhatod a Sibella egészséges finomságait.
 • Ha ízlenek a finomságok, mondd el szeretteidnek, ismerőseidnek vagy ajándékozz nekik Sibella ajándékkártya által, falatokba csomagolt szeretetet.