Információk


A Sibella finomságokat mindíg frissen készítjük, nem tartalmaznak tartósítószert, adalékokat, ezért kérlek gondosan olvasd át a rendeléssel kapcsoltos információkat.

Hogyan tudsz rendelni?

 • Keresd fel a webshopunkat.
 • Folyamatosan tudsz rendelni DE a vasárnap 20 óráig leadott rendeléseket:

  - Át tudod átvenni a következő héten szerdán 9h-13h és csütörtökön 16h-19h között a Sibella Ételműhelyben (1138 Budapest, Párkány u. 13.) vagy

  - Amennyiben a házhoz (munkahelyre) való szállítást választottad, a kiszállítás a megrendelést követő héten, szerdai napon 8:00-17:00 óra között történik. Kiszállítást egyelőre Budapest teljes területén végezzük! Budapesten kívül kiszállítás nincs.

  Amennyiben a Vásárló nem tudja biztosítani a termék átvételét a kiszállítás napján (szerda 8:00-17:00 óra között) és azt a kiszállítás napját megelőző nap 17 óráig írásban (hello@sibella.hu) nem jelzi, akkor a Kiszállítás teljesítettnek minősül a Szolgáltató részéről, tekintettel arra, hogy a termék frissen  készül és hűtést igényel.

  Amennyiben a Vásárló másnap (csütörtök 16:00-19:00 óra között) érte jön a megrendelt termékekért a Sibella Műhelyhez (1138 Budapest, Párkány u. 13.) a megrendelt termékeket kifogástalan minőségi állapotban még átveheti.

  Kiszállítás költsége: 2020. június 10-ig Budapest teljes területén díjmentes. 2020. június 10-e után 7000,- Ft megrendelés felett díjmentes, alatta 990,- Ft.
 • Válaszd ki kedvenc Sibella finomságodat. Ne felejtsd el megnézni, hogy mit ajánlunk  még hozzá.
 • Tedd bele a személyes kosaradba. Itt még lehetőséged van a vásárlás továbbfolytatására. Ha mindent amit szeretnél, beletetted a kosaradba,

  1. nyomd meg a “Rendelés véglegesítése” gombot,

  2. majd töltsd ki a személyes-, számlázási-, szállítási adataidat,

  3. válaszd ki az “Átvételi lehetőségek” közül, amelyiket szeretnéd (személyes átvétel a Sibella műhelyben: 1138 Bp. Párkány u. 13. vagy házhozszállítás)

  4. majd nyomd meg a “Tovább a fizetéshez” gombot (fizetés csak bankkártyával lehetséges).
 • Ezután a rendszer átirányít az OTP SimplePay biztonságos fizetési oldalra, ahol a fizetést teljesítheted.
 • Sikeres fizetést követően, visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a rendelésről, valamint egy online számlát a bankkártyás fizetésedről és semmi mást nem kell tenned, hiszen hamarosan már falatozhatod a Sibella egészséges finomságait.
 • Ha ízlenek a finomságok, mondd el szeretteidnek, ismerőseidnek vagy ajándékozz nekik Sibella ajándékkártya által, falatokba csomagolt szeretetet.