Egészségtudatos munkahelyekért


A munkavállalói jólét kialakítása, a bevállt munkavállalók megtartása mindennél fontosabb lett és egyre nagyobb kihívások elé állítják a munkáltatókat.
A foglalkoztatottak egészségének megőrzése az üzleti siker egyik elsődleges kulcsa.

Várjuk HR Szakemberek, Cégvezetők jelentkezését, akik törekszenek vállalatuk egészségstratégiájának kialakítására, esetleg már rendelkeznek azzal. Továbbá magánszemélyeket, akik szeretik a munkájukat és fontos számukra, hogy hosszú távon egészségesen, hatékonyan és motiváltan tudjanak dolgozni munkahelyükön.

Írj a hello@sibella.hu email.címre ha az alábbiak valamelyikét igénybe szeretnéd venni:

  1. A Sibella Vegán Ételműhely megálmodójakét és több éves vezetői tapasztalattal mögöttem, amelyet a bankszférában szereztem, szívesen megosztom tapasztalataimat az egészségmegőrzéssel kapcsolatosan. Munkahelyek által szervezett egészségnapra, kerekasztal beszélgetésekbe szívesen becsatlakozom és megosztom személyes tapasztalataimat azzal kapcsolatban, hogy én hogy csináltam.
  2. Akár Munkáltatóként kívánod a Sibella finomságokat a Kollegáidnak biztosítani, akár Munkavállalóként szeretnéd, hogy a munkahelyedre szállítsuk ki ezen egészséges növényi tejeket, pástétomokat, desszerteket
kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egy kölcsönös, együtt, egymásért együttműködés megvalósuljon.

Sütő Izabella.